Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

 

Op dinsdag 17 januari, heb ik het genoegen om de bestuursleden van Stichting Bethesda voor Peru uit Lunteren te mogen ontvangen in mijn radioprogramma EDE Vitaal op EDE FM.
De uitzending begint om 10.00 uur.
Wij hopen er een mooie uitzending van te maken, die ten goede van het doel van de Stichting Bethesda voor Peru komt.
Ook op EdeTV Kabelkrant zal er op zondag 15 januari een bericht geplaatst worden over de uitzending.
Hartelijke groeten,
Chris Ouboter, Redacteur EDEVitaal EDE FM en EDETV Kabelkrant.

Chris Ouboter - 11-01-2017 - 12:26

Bedankt voor uw vriendelijke en bemoedigende woorden. Wij gaan zeker door D.V. met het project Bethesda. De pati?nten in Peru rekenen op ons.

Bestuur Bethesda voor Peru - 21-01-2013 - 14:52

Als echte Hollander woon ik nu al weer drie en een half jaar in Peru, en ik moet zeggen dat ik me hier best thuis voel. Ben onderhand getrouwd met een Cajamarcina, en heb hier een leuke baan. Toen enkele vrienden uit NL mij vroegen om uitgebreidere informatie, ben ik op zoek gegaan op het net, en kwam al snel bij jullie site uit. Wat een rijke bron van informatie! Zeker de recepten zullen veel bezocht worden!

Ik deel jullie zorgen over de achterstand en de problemen die in veel delen van Peru voorkomen, en ik hoop dat jullie werk niet alleen een stuk bewustheid zal cre?ren in Nederland, maar dat we ook op die manier een beetje hulp kunnen krijgen in die gebieden waar dat nodig is. Ik woon zelf in Lima, en ik merk hier dat de problemen uit de provincies voor heel veel mensen een belangrijke reden zijn om te vluchten naar de grote stad. Dat levert hier weer nieuwe problemen op. Door het levensniveau in de arme gebieden te verbeteren, kunnen we dat voorkomen en zo twee vliegen in ??n klap pakken.

Pas in de laatste paar jaar is dit bewustzijn ook bij de overheid naar boven aan het komen, en ik denk dat organisaties en werk zoals dat van u daar flink aan heeft bijgedragen. Bij sommige politici is er zelfs sprake van een vorm van schaamte voor de situaties die zijn ontstaan. Mede daarom hoop ik dat u door zult blijven gaan met uw werk.

Erik Sollie
Chorrillos, Lima

Erik Sollie - 10-01-2013 - 16:03

Iemand van mijn kerk(baptistengemeente)maakte mij attent op jullie site, omdat ik ook in Peru heb gewoond. En ik viel van verbazing bijna van mijn stoel ! Zag de naam Sipke de Boer. Die heb ik nog gekend en wilde ik de hartelijke groeten doen. Heb in het Zonnehuis gewerkt en toen zat hij weleens achter de telefoon en zijn pa achter het orgel !! Hoe klein is de wereld. Heb zelf met mijn gezin in Puno gewoond (Lago Titicaca) en mijn zoon is daar geboren. Woon nu in Zeeland en ben actief binnen onze kerkgemeenschap. Jullie site ziet er prima uit en ga me zeker verdiepen in Bethesda. Sipke de groetjes van Elly Potappel !!!

Elly Potappel - 15-02-2011 - 13:00

 

Wij waren op de mark in Lunteren en ik zag de peruaanse vlag van mijn land. Dus ging ik naar jullie toe en had ik contact met Pela moeders . Ik heb jullie web sitte aan andere peruaans mensen versturen.
Als jullie nog en andere activiteit in de volgende manden doen, ik zou ook met jullie mee werken.

Virginia Salinas de Jonker - 23-08-2010 - 08:59


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »