Nieuwsbrieven uit 2008

NIEUWSBRIEF maart 2008

Mededelingen van het bestuur

BEZOEK UIT PERU

Zoals u in bijgaande rondzendbrief kunt lezen komt de doktersvrouw, samen met twee van haar kinderen, eind juli naar Nederland.
Gewoonlijk organiseert het bestuur bij bezoek uit Peru een informatiebijeenkomst. Deze keer is dat in verband met de vakantieperiode omgezet in inloopmomenten op de Boslaan 25 in Lunteren. U kunt hen dan ontmoeten. Ook zal een delegatie van het bestuur aanwezig zijn.

UITNODIGING

U bent van harte welkom op

woensdag 30 juli a.s.
tussen 9.00 en 12.00 uur
en
dinsdag 19 augustus a.s.
tussen 9.00 en 12.00 uur

BEDANKT!

Wij kunnen terugzien op een goed fondswervingsjaar 2007. Met dankbaarheid kijken wij naar de vele giften en andere bijdragen die wij mochten ontvangen. Onze welgemeende dank hiervoor. Weet dat uw steun zeer wordt gewaardeerd! Deze steun is, samen met uw gebed, onmisbaar voor het medische werk in Chepén en omgeving.

UW STEUN BLIJFT ONMISBAAR

Inmiddels slaat de inflatie in Peru hard toe. Het bestuur heeft besloten om daarin deels, en zover de financiën het toelaten, tegemoet te komen. Om de voortgang van het werk te kunnen garanderen blijft daarom uw financiële steun nodig.

Wij wensen u een zonnige zomer en graag tot ziens in juli of augustus op de inloopmomenten.

Hartelijke groet,
namens het bestuur

J.J.B.A. Fuchs,
voorzitter.
 
 
 
 
 
NIEUWSBRIEF december 2008

BEZOEK UIT PERU
Eind juli arriveerde Pela, samen met twee van haar kinderen Alida en Fidel, in Nederland. Natuurlijk heeft het bestuur deze kans te baat genomen om onder vier ogen bij te praten. Maar ook u, meelevenden met Betesda in Peru, liet zich niet onbetuigd. Velen bezochten de inloopmomenten. Wij zijn dankbaar voor de betrokkenheid.Stichting Bethesda voor Peru Boslaan 25, 6741 DJ Lunteren E-mail: info@bethesdavoorperu.nl Website: www.bethesdavoorperu.nl Rabobank: 33.74.32.686 KvK Arnhem 09115100

STEUN
Naast het bedrag dat het bestuur elke drie maanden naar Peru overmaakt, is dit najaar ook geld overgemaakt voor:
- vervanging bureaustoel José € 200
- een kunststof watertank met toebehoren voor op het dak van de praktijk
à € 275. Hierdoor heeft de praktijk de hele dag beschikking over water. (zie ook de rondzendbrief)

EEN VERSLAG VAN "De Valkse Dag" door Betty Malenstein, bestuurslid.
Het regende op de Valkse Dag... maar het was evengoed druk en erg gezellig! De regen werd afgewisseld met zonnige perioden. De saamhorigheid van de Valkse mensen viel mij op. Niemand klaagde maar kwam weer tevoorschijn als de regen even ophield; steeds bij elk zonnetje stroomde het terrein weer vol. Ook de organisatie verdient een pluim, want doe het maar eens zo'n evenement organiseren.
Ondanks het relatief slechte weer hebben we toch nog een flink bedrag opgehaald voor onze dokter in Peru: € 257,40. Mede dankzij de verkoop van stroopwafels, advocaat, jam en boerenjongens en mede dankzij de sponsoren die de eieren, de brandewijn en alle ingrediënten voor de boerenjongens en de jam doneerden. Iedereen hartelijk dank! Wij zijn tot het eind gebleven.

Bestuursleden:
J.J.B.A. Fuchs, voorzitter
W.G. Kalis, penningmeester
mw. M.H. van Lagen, secretaris
mw. G. Malenstein,
S. de Boer

Gezegende Kerstdagen en een Voorspoedig 2009